I det här numret:

Agent-X9

 

Asterix

 

Bamse

 

Fantomen Comics

 

Helgonet

 

Kalle Anka

 

King Kong

 

Särskilt intressanta artiklar:

·  Kalle Anka, guldbok i orört skick ( NM ) fortfarande originalinplastad.

·  Bamse från 1973, serietidning.

·  De bästa serierna, album.

·  Fantomen nr 20 1958, serietidning.

·  Groo nr 1 1984 oläst ex, dvs. bästa skick ( NM ), serietidning.

·  Gustaf nr 1 1984 i oläst skick, ( NM ), serietidning.

·  Kalle Anka serietidning nr 1 1955, flera år finns helt kompletta.

·  Knasen nr 11 1973

·  Mystiska 2:an, album

·  Prins Valiant, album

·  Spindelmannen, serietidning, flera år helt kompletta.

·  Stjärnornas Krig, album, helt komplett, 1977-1982.

·  Och mycket mer……………

Textruta: Var smart, investera i god tid innan någon annan gör det.
Textruta: 1/4-2003
Textruta: Årgång 1,Nummer 1

Jag som har gjort Hemsidan

OBS! ATT ALLA MINA SERIEARTIKLAR SEN DE HAR KOMMIT I MIN ÄGO HAR PLASTATS IN OCH SEDAN ARKIVERATS STÅENDE I TIDSSKRIFTSSAMLARE OCH FÖRVARATS I MÖRKER, SVALT. ALLT FÖR ATT KVALITÉN SKA BEVARAS TILL DET BÄSTA.        

OBS! NI FÅR TIDNINGARNA HEMSKICKADE I PLASTFODRAL, DESSA FÅR NI HELT GRATIS.

KARTONGEMBALLAGET ÄR GRATIS.

VID KÖP AV MER ÄN 20 SERIEARTIKLAR FÅR NI TIDSSKRIFTSAMLARE GRATIS.

 

 

NEJ NU FÅR DET VARA SLUTPLADDRAT FÖR DEN HÄR GÅNGEN. NU FÅR NI LUTA ER TILLBAKA, KLICKA PÅ SERIELÄNKARNA, BESTÄLLA DET NI VILL HA (TILL 80 % AV DAGENS MARKNADS PRISER) OCH BARA NJUTA AV DEN MAGISKA, NOSTALGISKA VÄRLD SOM BARA SERIER KAN GE.

Välkommen till Serietidningshemsidan

BÖRJAN AV PLADDRET

Hej!

Mitt namn är Robi Vasilcin och hur jag ser ut kan ni se på fotot ovanför. Jag har lagt ner ett enormt arbete på den här Serietidningshemsidan och över 600 serieartikelbilder talar för sig själva, eller hur? För att inte tala om att hemsidan är på över 400 sidor.

Denna lista ni nu har kommit till är till för de som vill se vilka serieartiklar det finns och hur de olika serieartiklarna ser ut (bilder), strunta i årgång och nummer. Vill ni se titel, årgång,  nummer, skick och priser i dess helhet så klicka på länken Skick och Priser i den nedre ramen. Denna sida är mycket ärlig och seriös, därför sätter jag även in en bild på mig själv så att ni ser vem jag är.

Efter hand som ni beställer kommer ni  se att  fakta talar för sig själva. Jag hoppas att den här Serietidningshemsidan kommer att göra er glada, precis som jag är över denna stolthet, som har tagit tio timmars arbete varje dag i fyra månader av min fritid att göra.

Denna hemsida är mycket enkel och överskådlig. Det är bara att trycka på titellänkarna till vänster och vips så hamnar ni på eran favorit till serietidning, seriealbum, seriepocket eller Seriebok, som visas i just denna ram som du just nu läser denna text i. Det finns faktiskt några böcker också på denna hemsida, häftigt, va? Det klart.

Vilka är det som vill ha dessa serieartiklar då, tänker ni kanske? Jo de som vill läsa en serie, de som av ren nostalgi bara vill bläddra i en serietidning och känna den sköna känslan man hade som barn, de som vill köpa en present, födelsedagspresent eller julklapp till en god vän, familjemedlem eller varför inte till sin flickvän eller pojkvän? Eller varför inte köpa en dyrgrip för framtida värdeökningar, en ren investering alltså.

Okey, då är det bara att köra igång. Klicka bara på serielänkarna till vänster och ha det så kul i denna drömmarnas värld.

Jag är trea från vänster

AVSLUTNING AV PLADDRET